Om Cinema Certification

Om Cinema Certification

Cinema Certification är en av de mest kvalitetsmedvetna installatörerna och leverantörerna i Skandinavien av digitalbioutrustning, De senaste åren har vi installerat flertalet projektorer och ljudanläggningar runt om i Sverige, Danmark, Finland och även i Pakistan. Vi har sedan början legat i framkant vad gäller digitalbio, 4K och 3D-installationer och vår expertis inom området saknar motstycke.

 

Ljud och bild

Cinema Certification levererar de bästa lösningarna för er och era behov oavsett om det handlar om helt nya biografer eller uppgradering av existerande salonger. Vi kan ge råd om allt från salongsplanering till val av utrustning. Vi anser att bildkvalitet är endast en del av en perfekt bioupplevelse och att ljudbilden i en salong påverkar publiken i lika hög grad. Råd om och installation av rätt ljudanläggning är därför också en väldigt viktig bit av vår service.

 

Vad erbjuder vi?

Cinema Certification installerar och kalibrerar projektor- och ljudsystem för biografer, teatrar och filmstudior. Vi hyr ut och installerar också temporära salonger för filmfestivaler, galapremiärer och liknande engångsvisningar. Alla typer av installationer är lika viktiga och genomgår samma minutiösa och detaljerade kontroller. God planering och och goda förberedelser säkerställer snabb installation och korta driftsavbrott.

 

Underhåll och reparationer

Cinema Certification erbjuder också kontinuerligt underhåll av utrustning av högsta kvalitet. Vi erbjuder en rad olika underhållslösningar anpassade för kundernas specifika behov.

 

Cinema Certification erbjuder reparationsservice för alla produkter som vi marknadsför. Detta gäller allt från projektorer till ljudanläggningar. Vi utför reparationer på plats eller i våra lokaler beroende på typ av reparation.

 

Ubildningar

Vi arbetar också kontinuerligt med utbildningar för maskinister inom bio och livesändningar tillsammans med Folkets Hus & Parker på olika platser i Sverige.

 

 

cc-logo

Copyright Cinema Certification 2016

All rights reserved