5 skäl att välja 4K

5 skäl att välja 4K istället för 2K

Skillnaden är uppenbar - 4K-projektorer har fyra gånger mer detaljer än vanliga 2K-projektorer. Sony tillverkar endast 4K-projektorer eftersom vi vet att de ger bättre bild. 4K erövrar just nu allt från plattskärms-TV till paddor. Ge din publik vad den förtjänar. Ge dem 4K.

 

1. 4K är redan här

2K digitala projektorer är i princip endast projicerad HD TV.

Christopher Nolan, Hollywoodregissör

 

Folk vänjer sig snabbt vid att se 4K på allt från de senaste Ultra HD-teveapparaterna till datorskärmar och paddor. Vissa TV-bolag testar redan att sända i 4K och 4K-utbudet ökar dag efter dag. Har du råd att inte investera i framtiden med 4K från Sony?

 

2. Publiken ser skillnaden

Sätt dig nära duken på en 2K-film. Du ser enskilda pixlar och det är inte något man vill uppleva på bio. Med 4K kan du glömma pixlarna och fokusera på handlingen.

 

3. En mångfald av 4K-utbud

Det finns så mycket att erbjuda din publik i 4K. Fler och fler filmer - men även specialprogram som sport, lajvkonserter, opera och balett - filmas, distribueras och projiceras i Sony 4K.

 

4. En komplett 4K-lösning för biografer i alla storlekar

4K ser fantastiskt ut på alla typer av dukar - från små, oberoende biosalonger till multiplexbiografer. Sony erbjuder ett komplett sortiment av 4K-projektorer för enastående resultat oberoende av salong. Och glöm inte att Sonys kompletta 4K projiceringssystem omfattar allt från digital säkerhet till 3D, biodrift och den senaste tekniken för högre bildfrekvens.

 

5. Vi brinner för 4K

Någon gång i framtiden kommer folk att förvänta sig allt utbud i 4K. 4K kommer att bli den nya standarden.

Basso Hanno, teknisk huvudchef på 20th Century Fox.

 

På Sony brinner vi för att ge biopubliken en kompromisslös 4K-upplevelse. Men det är bara en del av storyn. Ingen kan mäta sig med vår helhetsvision för 4K som omfattar filminspelning, TV-produktion och hemmabio.

 

cc-logo

Copyright Cinema Certification 2016

All rights reserved